Έναρξη του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, 6/4/2024

Print Friendly, PDF & Email
Ημερομηνία: 
6 Απρ 2024
  • Αβραμόπουλος Avramopoulos
  • Αβραμόπουλος Avramopoulos

Χθες στο Ζάππειο, στην έναρξη του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. 

Μισό αιώνα από την ημέρα της ίδρυσής της με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία είναι ο κεντρικός πολιτικός φορέας της Μεταπολίτευσης, που στέριωσε τη Δημοκρατία στη χώρα μας και ενέταξε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η παράταξης μας είναι η μόνη κοινωνική και πολιτική δύναμη που άντεξε αλλά και ισχυροποιήθηκε στο διάβα του χρόνου, έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση του ελληνικού έθνους ως πυλώνας σταθερότητας του πολιτικού μας συστήματος.

Με δύναμή της τις πατριωτικές της αρχές και την κοινωνική της ευαισθησία, προβάλει και σήμερα ως ένα σύγχρονος προοδευτικός πολιτικός χώρος, όπου συντίθενται ευρύτερες δυνάμεις. 

Η Νέα Δημοκρατία κρατά σήμερα το πηδάλιο και επί των ημερών της η πατρίδα μας είναι ακόμα πιο ισχυρή στα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων, έχοντας καταστεί περιφερειακή δύναμη σταθερότητας.

Η επέτειος των 50 χρόνων της είναι συγχρόνως ιστορική αναδρομή αλλά και εχέγγυα σταθερότητας για την Ελλάδα, ενώπιον ενός κόσμου αντιμέτωπου με μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές. 

Διαδώστε το!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15