Με την ευχή του Μητροπολίτη Ηλείας ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Print Friendly, PDF & Email
Ημερομηνία: 
6 Απρ 2023
  • Αβραμόπουλος Avramopoulos

Από Θεού άρξασθαι

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο Β’, συναντήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική εκκλησία και το ποιμαντικό της έργο καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ έγινε αναφορά και στην εκκλησιαστική νομοθεσία. Αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε και έλαβε την ευχή και την ευλογία του Μητροπολίτη για τον προεκλογικό του αγώνα, εξέφρασε τον σεβασμό του στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα η Ιερά Μητρόπολη και δήλωσε αρωγός σε ό,τι του ζητηθεί.
Ο Σεβασμιώτατος, ανέφερε πως στο πρόσωπο του κ. Αβραμόπουλου βλέπει ένα σύμμαχο για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, που θα βοηθήσουν τον τόπο. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς, αφορούσε την ανέγερση Ναού για τον Πολιούχο του Πύργου, Άγιο Χαράλαμπο.
Ο κ. Αβραμόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης Πανοσιολογιώτατο Αρχιμαδρίτη και Ιεροκήρυκα Φιλάρετο Σπανόπουλο -είναι γνωστό πως και οι δυο κατάγονται από το Αυγείο- καθώς και με τα στελέχη της Μητροπόλεως.
Θερμή συνομιλία είχε επίσης με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Παπαγγελή, με τον οποίο τους ενώνει χρόνια φιλία και κοινή καταγωγή.

Διαδώστε το!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15