Στην Τουρκία ο Επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος για το μεταναστευτικό. Διμερείς συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Print Friendly, PDF & Email
Ημερομηνία: 
14 Οκτ 2015

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος όπου σήμερα το πρωί θα μιλήσει στο διεθνές forum για την μετανάστευση με την συμμετοχή εκπροσώπων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, διεθνών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ahmet Davutoğlu καθώς και με τον Υπουργό Εσωτερικών της γείτονος χώρας κ. Selami Altınok.

Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών κ.  Feridun Sinirlioğlu, την Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας κ. Beril Dedeoğlu αλλά και με την Assistant Secretary of State των ΗΠΑ για το ζήτημα της Μετανάστευσης κ. Anne Clair Richard.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μεταβεί στην Άγκυρα όπου θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdogan.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Αθήνα μαζί με τον Προεδρεύοντα του Συμβουλίου Υπουργών και Υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου κ. Jean Asselborn.

Διαδώστε το!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15