Συνάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Print Friendly, PDF & Email
Ημερομηνία: 
11 Απρ 2023
  • Αβραμόπουλος Avramopoulos

 Στόχος η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας επισκέφτηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Σωτηρόπουλο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική Υπηρεσία, με έμφαση στην ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές.

Ο κ. Σωτηρόπουλος τόνισε πως οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας πράττουν ότι είναι εφικτό για να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών διασφαλίζοντας την ποιοτικότερη διαβίωση κάθε πολίτη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε υπηρεσία στην Ηλεία – πριν δύο μήνες περίπου -  έχει καταγράψει τις επιτυχίες του στο πεδίο και αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα το όποιο ζήτημα ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας.

Επειδή έχω παρελθόν με την Ελληνική Αστυνομία, εκ του γεγονότος ότι ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός , έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με αυτόν τον κλάδο, καθώς στέκομαι με σεβασμό στην αποστολή και στο ρόλο του. Εκείνο που σήμερα είχα την ευκαιρία να επιβεβαιώσω είναι την αμέριστη υποστήριξή μου στο έργο τους.

Με σεβασμό και αναγνώριση στη σπουδαία αποστολή τους, διότι ως πολίτες θα πρέπει να περιβάλλουμε επίσης με σεβασμό και να στηρίζουμε το σπουδαίο κοινωνικό έργο, το οποίο εδώ στην Ηλεία επιτελείται με αποτελεσματικότητα, παρά τα όποια ζητήματα μπορεί να προκύπτουν.

Θέλω και πάλι να συγχαρώ τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα τους για την επίλυσή τους.

Διαδώστε το!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15