Διεθνή Δράση

Print Friendly, PDF & Email

Για την Ελλάδα του κόσμου...

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ένας πολίτης του κόσμου. Ένας Έλληνας πολιτικός που πιστεύει βαθύτητα ότι η ιστορική αποστολή της πατρίδας μας είναι να πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα. Από τους πρώτους Έλληνες πολιτικούς που συνέλαβε την καθοριστική σημασία που έχει σε μία παγκόσμια εποχή, η διεθνής εικόνα της χώρα μας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε όποια θέση και εαν βρεθεί εργάζεται για να οικοδομήσει νέες γέφυρες συνεργασίας και για να προωθήσει τις θέσεις της Ελλάδας και τις αξίες τους πολιτισμού μας.

Διαδώστε το!

Σημεία ομιλίας Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για τη Διαχείριση της Μετανάστευσης, Βρυξέλλες 21 Ιουνίου 2017

Ημερομηνία: 
21 Ιουν 2017

Τα τελευταία δυο χρόνια έχει γίνει σαφές ότι στον τομέα της μετανάστευσης η προσέγγιση που χρειαζόμαστε δεν μπορεί να είναι μόνο ευρωπαϊκή, αλλά πρέπει να είναι και παγκόσμια. Το ζήτημα δεν είναι πώς θα "σταματήσει" η μετανάστευση, αλλά πώς μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική και συντονισμένη η διαχείρισή της.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ένωση Ολυμπιακών Πόλεων

Ημερομηνία: 
6 Δεκ 2008

Ολυμπιακή Σημαία

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν από τους πρώτους Έλληνες πολιτικούς που πίστεψαν στην καθοριστική σημασία που έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ολυμπιακό Ιδεώδες για την ανάπτυξη του τόπου και τη θέση της πατρίδας μας στην παγκόσμια κοινότητα.

Διπλωματία των Σεισμών

Ημερομηνία: 
6 Δεκ 2012

Από τις πρώτες στιγμές της τραγωδίας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκε κοντά στους σεισμόπληκτους της Κωνσταντινούπολης, ενεργοποιώντας τη συμφωνία αλληλεγγύης και συνεργασίας που είχαν υπογράψει οι Δήμαρχοι Αθήνας και Κωνσταντινούπολης.

Διπλωματία των Πόλεων

Ημερομηνία: 
6 Δεκ 2012

Η Αθήνα με φωνή και κύρος στον κόσμο

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος συγκεντρώνει τους δημάρχους του κόσμου στην Αθήνα, θεμελιώνοντας τη Διπλωματία των Πόλεων, ένα θεσμό που στοχεύει στη σταθερή συνεργασία μεταξύ των πόλεων του κόσμου και στην οικοδόμηση γεφυρών φιλίας και αλληλοκατανόησης μεταξύ των εθνών και των πολιτισμών του κόσμου.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15