Επίσκεψη εργασίας ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλου στη Νέα Υόρκη

Αύριο, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, κ.Ban Ki-moon.

Στην ημερήσια διάταξη των συνομιλιών του Υπουργού Εξωτερικών με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών περιλαμβάνονται οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το Κυπριακό, καθώς και θέματα που άπτονται της σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Νέα Υόρκη, ο κ. Αβραμόπουλος θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους του Hellenic Initiative, κατά την διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα, αλλά και το ζήτημα της ενίσχυσης της διεθνούς εικόνας της χώρας.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, το πρωί της Πέμπτης, με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Δημήτρης Αβραμόπουλος
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.