Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΑΤΑ-ΕΣΕΕ (13/10/2014)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, επίσκεψη στη 1η Στρατιά, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη Λάρισα.

Τον κ. Αβραμόπουλο θα συνοδεύουν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς.

Δημήτρης Αβραμόπουλος
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.