Όλες οι δραστηριότητες

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνία και σημείο της Ηλείας κατέκλυσαν το θεματικό πάρκο «Ξυστρή», στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του Δημήτρη Αβραμόπουλου, μήνυμα αλλαγής και αναβάθμισης του Νομού μας.

Ημερομηνία: 
20 Μάιος 2023

Η αίθουσα βούλιαξε από ψηφοφόρους από όλες τις ηλικιακές ομάδες, οι οποίοι διέκοπταν διαρκώς τον υποψήφιο βουλευτή με χειροκροτήματα και συνθήματα νίκης.

Επίσκεψη Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Ημερομηνία: 
7 Μάιος 2023

Επισκέφτηκα το Εργατικό Κέντρο Πύργου, όπου είχα την ευκαιρία να μιλήσω με το προεδρείο, εκπροσώπους Σωματείων καθώς και πρώην προέδρους, που μας έκαναν την τιμή να μοιραστούν μαζί μας την πολύτιμη εμπειρία τους.

Eπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία

Ημερομηνία: 
7 Μάιος 2023

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία και οι ομιλίες του στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στον Πύργο, σηματοδότησαν ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για την Ηλεία στο σύνολό της.

Παρέμβαση Δ. Αβραμόπουλου για τις ζημιές από το χαλάζι

Ημερομηνία: 
17 Απρ 2023

Την άμεση αρωγή της Κυβέρνησης και την επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό οι πληγές που άφησαν στον Ν. Ηλείας η σφοδρή χαλαζόπτωση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 17 Απριλίου, ζήτησε ο υποψήφιος Βουλευτής Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Π.Υ Ηλείας

Ημερομηνία: 
11 Απρ 2023

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Μάριο Αποστολίδη, τον Διοικητή Περιφερειακών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχο Χριστόφορο Κ. Μπόκα και τον διοικητή Π.Υ. Ηλείας αντιπύραρχο Βασίλη Σολδάτο.

Ενθουσιώδης και συγκινητική υποδοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Αυγείο

Ημερομηνία: 
10 Απρ 2023

Στο χωριό του πατέρα του, το Αυγείο Ήλιδας (Μπουχιώτη), βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Βίβιαν και τους γιους τους, Φίλιππο και Ιάσονα.

  •  
  • 1 of 33

Διαδώστε το!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15