Πρόσφατες Δραστηριότητες

Συνέντευξη Δ. Αβραμόπουλου στο Ραδιόφωνο του BBC (Radio 4), 11/9/2020

Ημερομηνία: 
14 Σεπ 2020

Πρέπει να δούμε την γενική εικόνα. Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η βασική αρχή πάνω στην οποία θεμελιώθηκε η Ευρώπη, η αλληλεγγύη. Η καταστροφή της Μόριας έφερε ξανά στην επιφάνεια τo ζήτημα της μετανάστευσης και του ασύλου, το οποίο εξακολουθεί να διχάζει τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνέντευξη Δ. Αβραμόπουλου στην κυριακάτικη εφημερίδα “Μπαμ” και στο δημοσιογράφο Παντελή Περιβολάρη, 3 Μαΐου 2020

Ημερομηνία: 
4 Μάιος 2020

Είναι ευτύχημα για τη χώρα, ότι σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία η Ελλάδα κυβερνάται από έναν υπεύθυνο Πρωθυπουργό που παίρνει σωστές αποφάσεις και μία Κυβέρνηση, που κινείται με προγραμματισμό και μέθοδο. Αυτό πιστεύει και ο ελληνικός λαός και βέβαια οι πολίτες που, όπως όλοι γνωρίζουμε και οι μετρήσεις δείχνουν, εμπιστεύονται την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ομιλία Δ. Αβραμόπουλου στο Πανεπιστήμιο του Warwick για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΕ ανταποκρίθηκε στην μεταναστευτική κρίση και στους μηχανισμούς που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τη διαχείριση παρόμοιων μελλοντικών κρίσεων, 4/2/2020

Ημερομηνία: 
17 Φεβ 2020

I would like first to express my thanks to Warwick University and especially the European Society for inviting me to this very timely discussion on how the EU responded to the recent migration crisis and the mechanisms that have been put in place in order to manage similar future crisis.

Ομιλία Δ. Αβραμόπουλου στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, Αθήνα 1/12/2019

Ημερομηνία: 
1 Δεκ 2019

Αλλά, όπως είπα πριν, η Ευρώπη δεν ήταν έτοιμη για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Και όλοι θυμόμαστε τι συνέβη τότε. Σίγουρα, δεν είμαστε σήμερα σε μια κατάσταση γενικευμένης κρίσεως. Έγιναν πολλά αλλά απομένουν πολλά ακόμα να γίνουν.

Δηλώσεις Ευρωπαίου Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου στην παρουσίαση της 3ης Έκθεσης της ΕΕ για τις αγορές των Ναρκωτικών, Βρυξέλλες 26/11/2019

Ημερομηνία: 
26 Νοε 2019

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Υπηρεσία EUROPOL και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τα Ναρκωτικά EMCDDA για τη συνεισφορά τους τα τελευταία χρόνια στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που συνδέονται με τα ναρκωτικά.

Σελίδες

Διαδώστε το!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15