Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος αύριο στην Κένυα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, Βρυξέλλες 9/7/2019

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα βρίσκεται αύριο στο Ναϊρόμπι της Κένυας, όπου θα εκπροσωπήσει την ΕΕ στην Αφρικανική Διάσκεψη Κορυφής για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και την πρόληψη του βίαιου εξτρεμισμού. Στο περιθώριο της Διάκεψης ο κ. Αβραμόπουλος  θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κένυας κ. Uhuru Kenyatta, τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. António Guterres, τον Πρόεδρο της Επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης κ. Moussa Faki Mahamat και τον Γενικό Γραμματέα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας του ΟΗΕ κ. Vladimir Ivanovich Voronkov. Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στο ρόλο της διεθνούς κοινότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και της ριζοσπαστικοποίησης.

Δημήτρης Αβραμόπουλος
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.